Sold out

Nikada predaleko

7,95 (59,90 kn)

Upravo kad Blaire konačno prihvati svoje osjećaje i prepusti se ljubavi prema Rushu, njegova razotkrivena tajna razori njezin svijet.

Nema na zalihi

SKU: K00047 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Never Too Far
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 196
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-480-9
Opis

Upravo kad Blaire konačno prihvati svoje osjećaje i prepusti se ljubavi prema Rushu, njegova razotkrivena tajna razori njezin svijet. Ona zna da mu neće nikada moći oprostiti, ali isto tako ne može ga zaboraviti… Sada, nakon povratka kući u mali grad u Alabami, Blaire se trudi krenuti dalje sa svojim životom. Ali nešto se dogodi… Neočekivane vijesti pokvare Blaireine planove i prisiljena je vjerovati jedinom muškarcu kojem ne bi trebala. Zarobljena između Rushove nezaustavljive želje da je pridobije i nagona za samoočuvanjem, Blaire ne zna čini li ispravnu stvar… ili najveću pogrešku svoga života.

Abbi Glines
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Abbi Glines autorica je bestselera New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala. Vjerna ljubiteljica knjiga, nikada ne kuha (osim za Božić, kad peče kolače), vjeruje u duhove i pije čaj poslijepodne jer želi biti Britanka, ali je, nažalost, rođena u Alabami gdje još uvijek živi. Ovisnica je o Twitteru na kojem "visi" preko @AbbiGlines. Na Facebooku je možete pronaći na Facebook.com/AbbiGlinesAuthor.