Nikome ni riječi

17,12

8,99

Gregg Olsen, autor bestselera New York Timesa, napisao je šokantnu i istodobno poticajnu priču o trima sestrama koje su jedva preživjele život u majčinoj kući užasa.

Na zalihi

Naslov izvornika: If You Tell
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Anja Prpić
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2021
Uvez: meki
Format knjige: 20,5x13,5
ISBN: 978-953-323-746-6
Opis

Gregg Olsen, autor bestselera New York Timesa, napisao je šokantnu i istodobno poticajnu priču o trima sestrama koje su jedva preživjele život u majčinoj kući užasa. Proteklo je više od deset godina, ali sestre Nikki, Sami i Tori još ne mogu čuti riječ „mama“ a da ih ne zaboli poput uboda orlovih kandži i u njima pokrene sjećanja koja su od djetinjstva držale u tajnosti. Sve do sada. Godinama ih je iza zatvorenih vrata njihove seoske kuće u Raymondu u državi Washington sadistička majka Shelly izlagala nezamislivom zlostavljanju, ponižavanju, mučenju i psihičkim strahotama. Nikki, Sami i Tori uspjele su iz inata stvoriti vezu zbog koje su bile znatno manje ranjive nego što je Shelly mogla i zamisliti. Dok je majka u svoju mračnu, perverznu mrežu uvlačila i druge, sestre su otkrile snagu i hrabrost da pobjegnu iz sve gore noćne more koja je završila višestrukim ubojstvima. Bolna i mučna, priča ovog romana priča je onih koji su preživjeli krajnje zlo, o slobodi i pravdi za koju su Nikki, Sami i Tori riskirale život. Sestre zauvijek, ali nikada više žrtve, pronašle su svjetlost u tami koja ih je pretvorila u snažne žene pune ljubavi

Gregg Olsen
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Gregg Olsen autor je bestselera New York Timesa, kao i Amazon Chartsa, s više od trideset knjiga, uključujući Ako kažeš, Lying Next to Me, The Last Thing She Ever Did, The Sound of Rain i The Weight of Silence iz serije knjiga o Nicole Foster. Pojavljuje se u emisijama i vijestima na televizijskim i radiomrežama, kao što su Good Morning America, Dateline, Entertainment Tonight, CNN i MSNBC. Osim toga, Olsen je također pisao priloge za Redbook, People i Salon, kao i Seattle Times, Los Angeles Times i New York Post. Njegova beletristička i publicistička djela dobila su priznanja kritičara i brojne nagrade. Država Washington službeno je odabrala njegov roman za odrasle Envy za National Book Festival, a roman The Deep Dark proglašen je najboljom knjigom godine u Idahu. Rodom iz Seattlea, živi sa suprugom na selu u državi Washington i već radi na svom sljedećem trileru. Posjetite ga na www.greggolsen.com.