Sold out

Nisu moje bebe

15,79

Napet, jeziv i nadahnut nekima od najmračnijih bajki, psihiološki triler Nisu moje bebe natjerat će čitatelja na promišljanje do samoga kraja.

Nema na zalihi

Naslov izvornika: Little Darlings
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger i Sanja Gjenero
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2019.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-594-3
Opis

Svi tvrde da je Lauren Tarner iscrpljena, da joj je potreban odmor. I, u pravu su; uz novorođene blizance Morgana i Rileyja nikada nije bila umornija. Ali zna što je vidjela; te noći kada je rađala, u njezinoj je bolničkoj sobi nepoznata žena pokušala uzeti njezinu djecu i zamijeniti ih sa svojim… stvorenjima. Ipak, kada je policija pristigla, nije pronašla nikoga. Svi, od njezina doktora pa do supruga, smatraju da Lauren umišlja stvari. Nakon mjesec dana, jednog sunčanog jutra, Lauren je u parku nakratko izgubila blizance iz vida. No, kada su pronađeni, nešto je s njima bilo drukčije. Bebe su izgledale kao Morgan i Riley – svima osim Lauren. Dok su svi slavili njihov sretan pronalazak, Lauren je vrištala: „Ovo nisu moja djeca!“
Odlučna vratiti svoju pravu djecu, Lauren nezamislivo riskira. Ali, ako je u krivu oko onog što je vidjela… napravit će najveću pogrešku u svojem životu.

Melanie Golding
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melanie Golding diplomirala je kreativno pisanje na Sveučilištu Bath Spa. Tijekom života bila je zaposlena na farmi, u tvornici, kao dadilja i glazbena učiteljica. Unatoč raznovrsnim poslovima, uvijek je pisala. Zadnjih je godina osvojila nekoliko državnih natjecanja u pisanju kratkih priča. Nisu moje bebe njezin je prvi roman, a biti će prikazan na filmu od strane tima Free Range Films, autora adaptacije Moja rođakinja Rachel.