Od početka bijaše laž

17,12

9,99

Bez obzira na ono što vidite, bez obzira na ono što ste čuli, ništa ne pretpostavljajte.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Lying Next To Me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirna Roksandić
Broj stranica: 432
Godina izdanja: 2022.
Uvez: meki
Format knjige: 205 x 135
ISBN: 978-953-323-662-9
Opis

Bez obzira na ono što vidite, bez obzira na ono što ste čuli, ništa ne pretpostavljajte.
Adam i Sophie Warner provode produženi vikend odmarajući se sa svojom trogodišnjom kćeri na kanalu Hood kraj Seattlea. To je savršena prilika da se isključe iz svega i daju novu priliku svome uzdrmanom braku. Ali već prvog dana, dok je Adam bio u čamcu na pučini, Sophie otima stranac. Udaljen stotinjak metara od obale, Adam je ne može spasiti. Sophie se otada gubi trag.
U obližnjoj kolibi na odmoru je još jedan par, Kristen i Connor Moss. Nažalost, osim onoga što su čuli na vijestima, ne znaju ništa o Sophienu nestanku. Adam se tješi spoznajom da je detektivka okruga Mason, Lee Husemann, njegova stara prijateljica. Ona će učiniti sve što može da im pomogne. Mora to učiniti. Adamova paranoja zbog nestale supruge stalno se pojačava, a Lee počinje slagati dijelove slagalice. Životi dvaju parova na odmoru isprepleteni su na nepredvidive načine i slika je uznemirujuća. Lee počinje sumnjati da svi lažu o onome što zapravo znaju – ili da tek trebaju otkriti sve laži koje su skrivali od stranaca s kojima žive u braku.
Novi roman Gregga Olsena vješto je napisana, jeziva slagalica, triler koji nećete moći ispustiti iz ruku, i po mnogima njegova najbolja knjiga dosad.

Gregg Olsen
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Gregg Olsen autor je bestselera New York Timesa, kao i Amazon Chartsa, s više od trideset knjiga, uključujući Ako kažeš, Od početka bijaše laž, The Last Thing She Ever Did, The Sound of Rain i The Weight of Silence iz serije knjiga o Nicole Foster. Pojavljuje se u emisijama i vijestima na televizijskim i radiomrežama, kao što su Good Morning America, Dateline, Entertainment Tonight, CNN i MSNBC. Osim toga, Olsen je također pisao priloge za Redbook, People i Salon, kao i Seattle Times, Los Angeles Times i New York Post. Njegova beletristička i publicistička djela dobila su priznanja kritičara i brojne nagrade. Država Washington službeno je odabrala njegov roman za odrasle Envy za National Book Festival, a roman The Deep Dark proglašen je najboljom knjigom godine u Idahu. Rodom iz Seattlea, živi sa suprugom na selu u državi Washington i već radi na svom sljedećem trileru. Posjetite ga na www.greggolsen.com.