Odgovori iz raja

13,14 (99,00 kn)

Odgovori iz raja knjiga je za svakoga tko se ikada zapitao postoji li zagrobni život i je li uistinu moguće stupiti u kontakt s duhovnim svijetom.

 

 

Kupnjom 2 knjige ostvarujete 5% popusta! Kupnjom 3 knjige ostvarujete 10% popusta! Kupnjom 4 i više knjiga ostvarujete 20% popusta! Kodom iz Newslettera dodatnih 10% popusta! *** Popusti se obračunavaju u košarici

Na zalihi

SKU: 000263 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Answers from Heaven
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vjekoslav Čulo
Broj stranica: 336
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8647-60-3
Opis

U ovoj uvjerljivoj knjizi, autorica bestselera Sunday Timesa Theresa Cheung i medij Claire Broad podijelile su s čitateljima fascinantne istinite priče običnih ljudi koji su doživjeli izravnu komunikaciju s duhovnim svijetom i onih koji su dokaz o preživljavanju dobili Clairinim čitanjem. Odgovori iz raja navode brojne načine ja koje nebo može uslišati naše molitve, ponuditi nam utjehu i podastrijeti dokaz o životu nakon smrti. Knjiga uključuje:

 deset najvažnijih znakova zagrobnog života
 što nam iskustva bliske smrti mogu reći
 značenje vizija i snova
 važnost intuicije i slučajnosti
 savjete o posjetu mediju.

Osim što ispituje načine na koje nam poruke mogu dolaziti s druge strane, Odgovori iz raja opisuju najnovija znanstvena istraživanja o zagrobnom životu i medijima te pomažu rasvijetliti jedno od najvažnijih pitanja o ljudskom iskustvu – što se zbiva nakon što umremo? Također nudi praktične korake koje svi možemo poduzeti kako bismo se bolje prilagodili mediju koji počiva u svima nama i prepoznali znakove da nas nebo doziva.

Theresa Cheung i Claire Broad
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Theresa Cheung rođena je u obitelji spiritualista i bavi se istraživanjem psihičkih fenomena više od 20 godina. Magistrirala je teologiju i engleski jezik na King's Collegeu u Cambridgeu i napisala brojne knjige o paranormalnom.