Sold out

Okruni me

10,60 (79,87 kn)

Serijal s bestselera New York Timesa u tri nastavka opisuje ljubav između budućeg kralja Engleske te jedne obične djevojke koja mora nadići sve prepreke.

Nema na zalihi

SKU: K00093 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Crown Me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirela Prokeš
Broj stranica: 292
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-549-3
Opis

Nakon što su se suočili sa svojom prošlošću, Alexander i Clara napokon su spremni vjenčati se. Premda je Clara izvan sebe od sreće, nadolazeće slavlje izlaže je znatiželjnim očima cijeloga svijeta. Iako je Alexander pokušava zaštititi, oboje znaju da je to tek naznaka života koji je odabrala postajući njegova supruga. Mislili su da su prevladali prepreke koje su ih razdvajale, ali još veća stoji na putu njihovu braku: kraljevska obitelj. Bez dozvole za ženidbu, Alexander možda neće imati izbora nego odreći se krune zbog žene koju voli. No još pogibeljnija sjena nadvila se nad ovim parom, prijeteći uništiti njihovu sreću prije nego što do braka uopće dođe. Dok Alexander postaje sve posesivniji, Clara će morati odlučiti je li spremna postati njegova supruga – i buduća engleska kraljica.

Geneva Lee
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Genevi Lee draži su snovi od stvarnosti, a posebno maštarije koje uključuju moćne, opasne i seksi muškarce. Možete je pronaći kako guta dobar ljubavni roman izbjegavajući pri tome pranje rublja i vlastitu djecu. Suvlasnica je knjižare Away With Words u gradiću Poulsbo u državi Washington, gdje živi s obitelji.