Back
Previous product
Sveta krv, Sveti gral Najniža u prethodnih 30 dana: 159,00kn (21,10 €)
Snižena cijena: 127,20kn (16,88 €)
Next product
Unfu*k yourself - Sredite se Najniža u prethodnih 30 dana: 99,00kn (13,14 €)
Snižena cijena: 79,20kn (10,51 €)
Sold out

Okruženi lošim šefovima

129,00kn (17,12 €)

Zašto su dobri šefovi tako rijetki.

 

Nema na zalihi

SKU: POE005 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Omgiven av dåliga chefer
Jezik izvornika: švedski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 336
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 140 x 210
ISBN: 978-953-59479-6-7
Opis

Opis

U knjizi Okruženi lošim šefovima naučit ćete izlaziti na kraj s najbeznadnijim šefovima koje možete zamisliti. Autor hitova Okruženi idiotima i Okruženi psihopatima Thomas Erikson dobro zna o čemu govori. U karijeri je bio i zaposlenik i šef, a radeći kao trener za rukovoditelje susreo se sa svim vrstama šefova.

Ako vam se djeca ne ponašaju kako biste htjeti, uvijek možete promijeniti odgojne metode. Imate li poznanika za kojeg se pokaže da je zapravo seronja, možete se prestati družiti s njim. Ali ako je šef nepravedan prema vama i nameće vam nerazumne zahtjeve, odjednom nije baš lako odlučiti što učiniti. Svi smo to prošli. Svi smo iskusili osjećaj da šef i vi ne dolazite s istog planeta. Čak i ako niste naletjeli na šefa iz pakla, možda ste na sastanku sa svojim šefom doživjeli neugodno iznenađenje. Možda vam je nametnuo veliku odgovornost, ali ne i moć? Možda ste vi i šef različitih profila osobnosti i dijametralno suprotnih metoda rada? A možda kojiput čak pomislite da vam je šef beznadan slučaj. Ne brinite se. Postoje rješenja za to. Ova će vam knjiga jednostavnim i zabavnim stilom pokazati kako utjecati na osobe različitih ponašanja, a bavi se i obilježjima najbolje vrste vođa.

Svaka priča ima dvije strane, pa knjiga obuhvaća i dodatan bonus za sve menadžere: Okruženi lijenčinama – priručnik za izlaženje na kraj s onima koji ne postižu dovoljno. Knjiga proučava i zašto je dobro liderstvo tako rijetko i zašto je nekim zaposlenicima teško obaviti posao.

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Thomas Erikson je predavač, komunikacijski stručnjak i trener za rukovoditelje. Sa svojom konzultantskom tvrtkom radi na postizanju učinkovite komunikacije u svim vrstama organizacija. Prethodnim je dvjema knjigama, Okruženi idiotima i Okruženi psihopatima, postigao nevjerojatan uspjeh, u Švedskoj i na drugim tržištima. Jednostavnim i zabavnim stilom ponovno nam pokazuje kako utjecati na osobe različitih ponašanja, a bavi se i obilježjima najbolje vrste lidera.