On kaže, ona kaže

99,00kn (13,14 €)

Kome vjeruješ?

Roman On kaže, ona kaže autorice Erin Kelly, kraljice ubojitog prevrata, neodoljiva je priča o lažima koje govorimo kako bismo se zaštitili, istinama koje nismo u stanju priznati i o razmjerima koje smo spremni dosegnuti kako bismo druge uvjerili u svoju stranu priče.

Na zalihi

Naslov izvornika: He said She Said
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Pataki
Broj stranica: 392
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-314-0
Opis

Opis

U ljeto 1999. godine Kit i Laura putuju na festival u Cornwallu kako bi promatrali potpunu pomrčinu Sunca. Kit je strastveni lovac na pomrčine, a Laura nikada nije vidjela nijednu. Mladi i zaljubljeni, uvjereni su da je to početak dugog niza zajedničkih pomrčina.
Ali u zatišju po povlačenju sjene Laura nabasa na muškarca i ženu. Zna da je vidjela nešto stravično. Muškarac niječe. U pitanju je njegova riječ protiv njezine. Žrtva se doimlje zahvalnom i nakon nekoliko mjeseci pojavljuje im se na kućnome pragu, usamljena i izgubljena. No, kada njezina zahvalnost poprimi izopaćene razmjere, Laura će se zapitati je li povjerovala pogrešnoj osobi.
Petnaest godina poslije, Kit i Laura žive u braku pod drugim imenima i u posvemašnjoj anonimnosti: ne služe se Facebookom, nego isključivo starim mobitelima i nisu prisutni ni u kakvom imeniku. Ali nakon što ih sustigne istina, shvatit će da prošlost više ne može ostati – u prošlosti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Erin Kelly autorica je nekoliko uspješnih romana, uključujući the On Kaže/ona kaže. Deset je godina radila kao nezavisna novinarka. Redovito piše za Daily mail, Psychologies , Red i Look , a također je pisala za časopise Elle , Marie Claire te Glamour.