Back

P. S. iz Pariza

13,14 (99,00 kn)

Marc Levy, najčitaniji živući francuski pisac, osvaja novom modernom ljubavnom pričom između glumačke zvijezde koja se skriva od slave u Parizu i spisatelja koji zatvara oči pred činjenicama vlastitog života. Svjesni su da će teško ostati samo prijatelji, a svjetla Pariza to će im samo otežati.

Na zalihi

SKU: 000143 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Elle et Lui
Jezik izvornika: francuski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-335-5
Opis

Na filmskom platnu Mia igra zaljubljene žene, ali u stvarnom životu potreban joj je predah od ljubavnog partnera i na filmu i u stvarnosti – prevarantskoga supruga, megazvijezde Davida. Mia iz Londona pobjegne u Pariz, promijeni frizuru, kupi goleme sunčane naočale i zaposli se kao konobarica u restoranu najbolje prijateljice.
Paul je Amerikanac, spisatelj koji nije ponovio uspjeh svoga prvog romana. Kad ga najbolji prijatelj pošalje na spoj naslijepo s Mijom, njihovi životi i status veze postanu komplicirani. Iako cijeli Pariz kao da ih gurka jedno prema drugome, dvoje usamljenih stranaca u Gradu Svjetla na sve se načine trude ostati samo prijatelji, ali to je lakše reći nego učiniti, jer sudbina ima druge planove.

Marc Levy
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Marc Levy prodao je više od četrdeset milijuna knjiga i najčitaniji je francuski pisac današnjice. Napisao je osamnaest romana. Svoj prvi roman, Kad bi to zbilja bila…, napisao je za sina, a poslije je adaptiran za film kao Samo nebo zna s Reese Witherspoon i Markom Ruffalom u glavnim ulogama. Otada Levy osvaja srca europskih čitatelja i čitatelja diljem svijeta. Samo u Kini njegovi su se romani prodali u pola milijuna primjeraka, a prevedeni su na četrdeset devet jezika. Levy živi u New Yorku. Čitatelji mogu doznati više o njemu na www.marclevy.info.