Pokori me

10,60 (79,87 kn)

Serijal s bestselera New York Timesa u tri nastavka opisuje ljubav između budućeg kralja Engleske te jedne obične djevojke koja mora nadići sve prepreke.

Na zalihi

SKU: K00052 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Conquer Me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirela Prokeš
Broj stranica: 292
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-547-9
Opis

Tajne su ih razdvojile. Može li ih ljubav osloboditi? Serijal s bestselera New York Timesa nastavlja se drugim, vrućim dijelom, Pokori me. Sama i slomljena srca, Clara pokušava nastaviti sa životom nakon posljednje noći provedene s Alexanderom. Baca se na posao, fzičku aktivnost i sve ostalo što bi joj moglo pomoći da zaboravi njihovu burnu romansu. Ali Alexander nije muškarac koji lako odustaje, a kada joj napokon pokaže što osjeća, Clara želi vjerovati da njihova veza može uspjeti. Ali oboje skrivaju vlastite tajne, a kada mračna prošlost zaprijeti njihovu krhkom primirju, ništa više neće biti isto. Hoće li se Alexander odreći prijestolja ili će ih njihova sudbina ipak rastaviti?

Geneva Lee
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Genevi Lee draži su snovi od stvarnosti, a posebno maštarije koje uključuju moćne, opasne i seksi muškarce. Možete je pronaći kako guta dobar ljubavni roman izbjegavajući pri tome pranje rublja i vlastitu djecu. Suvlasnica je knjižare Away With Words u gradiću Poulsbo u državi Washington, gdje živi s obitelji.