Back
Previous product
Zaštiti i obrani Najniža u prethodnih 30 dana: 79,90kn (10,60 €)
Snižena cijena: 23,97kn (3,18 €)
Next product
Bijeg 39,90kn (5,30 €)
Sold out

Pokorna

39,90kn (5,30 €)

Abby King ima skrivenu fantaziju.

Nema na zalihi

SKU: 000013 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Submissive
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vesna Racković
Broj stranica: 260
Godina izdanja: 2013.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-618-9
Opis

Opis

Nathaniel West u New Yorku je poznat kao briljantni, zgodni vlasnik tvrtke West Industries. No, Abby zna da je on više od toga: Nathaniel je privlačan i iskusan dôm koji traži novu pokornu. Željna zaviriti u svijet užitaka izvan svog uobičajenog života knjižničarke, Abby se ponudi Nathanielu u nadi da će on ispuniti njene najskrivenije potrebe.

Već nakon prvog vikenda provedenog s Gospodarom, Abby je svjesna da joj treba više i stoga se potpuno pokorava Nathanielovim uvjetima. Abbyjina pokornost pruža mu užitak, ali on je i dalje hladan i rezerviran čovjek koji se skriva iza vlastitih pravila.

Abby tone sve dublje u Nathanielov opojni svijet moći i strasti, ali strahuje da je njegovo srce izvan svakog dosega, a njeno – izvan svake nade za spas…

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Tara Sue Me napisala je prvi roman kada je imala dvanaest godina. Trebalo je proteći dvadeset godina do pisanja drugog. Nakon što je napisala nekoliko tradicionalnih ljubavnih romana,odlučila se okušati u nečem malo izazovnijem i tako počela rad na Pokornoj. Ono što je otpočelo kao vježba pisanja, ubrzo je poprimilo vlastiti život pa su ubrzo uslijedili nastavci, Dominantan i Obuka. Prvobitno objavljena na internetu, trilogija je stekla veliku čitateljsku publiku diljem svijeta. Tara je svoj pravi identitet i pisanje tajila. Ni vlastiti suprug nije znao na čemu radi. Do danas samo jako mali broj ljudi zna pravu istinu (premda je u međuvremenu rekla suprugu). S njim i dvoje djece živi u jugoistočnom dijelu Sjedinjenih Država.