Back

Poljubac divljeg ratnika

13,14 (99,00 kn)

Vlastelin zarobljen u vremenu… i djevojka koja se posve promijenila u njegovu naručju.

Na zalihi

SKU: 000192 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Kiss of the Hihglander
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Leona Lukareva i Ruđer Jeny
Broj stranica: 334
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8183-83-6
Opis

Začaran moćnom čarolijom, škotski vlastelin Drustan MacKeltar gotovo pet stoljeća spava duboko u špilji dok ga slučajno ne probudi prekrasna djevojka koja govori i odijeva se kao nijedna žena koju je vidio.
Drustan zna da se mora vratiti u svoje stoljeće kako bi svoga brata i klan spasio od strašne sudbine.
A u tome mu mora pomoći očaravajuća djevojka…

Gwen Cassidy došla je u Škotsku da raščisti s nekim stvarima u svom životu i da, možda, upozna muškarca.
Kako je mogla znati da će je pad niz obronak u Škotskom visočju baciti u špilju, na prsa najzavodljivijeg muškarca kojega je ikad vidjela?
Vezana strašću jačom od vremena, Gwen dospijeva u Škotsku u šesnaestom stoljeću, gdje neprijatelj kuje urotu protiv njezina voljenog i gdje će se ratnik sposoban da promijeni povijest suprotstaviti čak i vremenu kako bi spasio ženu koju voli…

Karen Marie Moning
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Serijalima Groznica i Highlander Karen Marie Moning stigla je na sam vrh liste bestselera New York Timesa. Dobitnica je prestižne RITA nagrade za najbolju paranormalnu romansu za koju je nekoliko puta konkurirala, a dobitnica je i Goodreadsove nagrade po izboru čitatelja. Poslije Akademije Bezgrešnog Začeća pohađala je Sveučilište Purdue gdje je studirala društvene znanosti i pravo, a sporedni predmeti bili su joj filozofija, kreativno pisanje i teatar. Prije nego što se profesionalno počela baviti spisateljstvom, radila je u osiguravajućoj tvrtki kao voditeljica odjela za komercijalne parnice i nagodbe. Slaže se s Jorgeom Luisom Borgesom da je raj sigurno svojevrsna knjižnica.