Posljednje dijete

13,14 (99,00 kn)

U potrazi za sestrom, Johnny riskira život istražujući mračnu stranu gradića u kojemu je rođen.

Na zalihi

SKU: K00053 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: The Last Child
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Dalia Butorac
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-500-4
Opis

Trinaestogodišnji Johnny Merrimon imao je savršeno djetinjstvo: topao dom, divne roditelje i Alyssu, sestru blizanku s kojom je bio duboko povezan. Nije poznavao patnju i gubitak do onog dana kad je Alyssa nestala na ulici vraćajući se iz knjižnice. Godinu dana kasnije, Johnny je usamljen i neshvaćen jer nitko osim njega ne vjeruje da je Alyssa živa. U potrazi za sestrom, Johnny riskira život istražujući mračnu stranu gradića u kojemu je rođen. Ni detektiv Clyde Hunt nije odustao od potrage za Alyssom. Taj ga slučaj
progoni, drži ga budnog noćima i ugrožava mu karijeru. Njegovi ga nadređeni smatraju ludim i prijete mu otkazom, no on i dalje pregledava dosjee i obilazi Johnnyja i njegovu majku.
A zatim nestaje i druga djevojčica.

John Hart
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
John Hart autor je bestselera New York Timesa Kralj obmane, Posljednje dijete i Down River. Jedini je spisatelj koji je uspio osvojiti dvije uzastopne nagrade Edgar za najbolji roman. Također je osvojio nagradu Barry te England’s Steel Dagger Award za najbolji triler godine. Njegove knjige prevedene su na dvadeset i devet jezika, a dostupne su u više od pedeset zemalja. Nekadašnji odvjetnik radio je također kao bankar, burzovni mešetar te pomoćnik zrakoplovnog mehaničara. Suprug je i otac dvoje djece, a vrijeme provodi u Sjevernoj Karolini i Virginiji.