Sold out

Potjera

6,62 (49,88 kn)

Emmy se vratila u San Diego, no shvativši da je bio budala, Jase slijedi Emmy odlučan ostaviti prošlost iza sebe i boriti se za budućnost.

Nema na zalihi

SKU: K00054 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Chase
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 128
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-423-6
Opis

Nakon zapanjujućeg vikenda prepunog intenzivne seksualne povezanosti, čak i usred opakih spletki njegove obitelji, ni Emmy ni Jase ne žele pustiti jedno drugo. Ali oboje su doživjeli niz obiteljskih tragedija i, budući da nijedno nije bilo sposobno reći ono što je drugo željelo čuti, Emmy se vratila u San Diego. Sada, shvativši da je bio budala, Jase slijedi Emmy odlučan ostaviti prošlost iza sebe i boriti se za budućnost. No hoće li San Diego biti dovoljno daleko da pobjegne mračnim, opasnim tajnama koje okružuju obitelj Beckett – posebice kada nova otkrića ugroze njegov i Emmyn život, kao i njihovu vezu?

Rhyannon Byrd
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rhyannon Byrd strastvena je, dugogodišnja ljubiteljica ljubavnih romana i autorica više od dvadeset erotskih i paranormalnih djela. Tri je puta bila nominirana za nagradu Romantic Times Reviewers’ Choice Award, uključujući i onu za ljubavni roman čiji su glavni likovi mjenjolici, a njezine su knjige prevedene na nekoliko jezika. Provevši brojne godine uživajući u veličanstvenom suncu američkog juga i jugozapada, Rhyannon sada živi u predivnom, iako često prohladnom ruralnom predjelu Engleske sa svojim suprugom i obitelji.