#Prekid

99,00kn (13,14 €)

Knjiga Andree Andrassy u njenom prepoznatljivom humorističnom stilu, o životnim i ljubavnim iskustvima koje je odlučila podijeliti s drugima.

Na zalihi

SKU: K00001 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: #Prekid
Jezik izvornika: hrvatski
Prevoditelj: -
Broj stranica: 320
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-514-1
Opis

Opis

Ovo nije knjiga za samopomoć.
Ja nisam psiholog, nisam lifecoach i ni u jednom trenutku ti neću predložit da vibriraš u vorteksu u nijansama tirkizne ili da odeš u šumu zagrlit hrast. Ovo nije ni kolekcija citata za žene koje trebaju toplu, meku, generičku riječ podrške koja zvuči kao nešto što je prepisano s ambalaže vode s porukom. Toga imaš na Pinterestu u svim fontovima i bojama. I možda najvažnije od svega, ovo nije knjiga za žene koje misle da je prekid kraj života jer nije – kraj života je kad u prolazu slučajno pozdraviš Sanju Doležal i onda skužiš da se zapravo ne znate. Možeš ju čitat ako upravo prolaziš kroz prekid.
Možeš ju čitat i ako si u sretnoj vezi – realno, kad-tad ćete prekinut i bolje je da se pripremiš.
Šalim se, možda nećete, ali ako možeš dobivat poklone jer je Isusu rođendan, možeš i pročitat knjigu o prekidima iako ne prolaziš kroz njega. Možeš ju samo kupit frendici koja misli da će zauvijek bit tužna jer više nema dečka, a ne da ti se trošit vrijeme da joj to i objasniš. Normalno da ti se ne da, vrijeme je novac. Što znači da ti ja praktički dajem novac. Kad ti je netko zadnji put dao novac? Eto vidiš

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Andrea Andrassy rođena je u Zagrebu 1985. godine. Andrea je kolumnistica, komičarka i radijska voditeljica. KolumnuDnevnik gradske cure na portalu Index.hr počela je pisati 2012. godine - u njoj obrađuje teme vezane za muško-ženske odnose, ali uvijek ima mjesta i za sarkastične opaske vezane za politiku i svijet u kojem živimo. Po horoskopu je rak, podznak rak, što znači da plače i na Titanic, i na reklamu za smrznuti grašak na televiziji. Od hobija se trenutno bavi gledanjem serija i spavanjem, a od sportova trenira cheesecake. Ne voli mačke. Boji ih se. Čak i tvoje, iako je tvoja mačka drugačija.