Prekrasan početak

39,90kn (5,30 €)

Mladoženja: prekrasan gad. Mladenka: prekrasna gadura. Uredska veza u kojoj su se trgale gaćice pretvara se u vječnu ljubav.

Na zalihi

SKU: 000036 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Beautiful Begining
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Lidija Toman
Broj stranica: 256
Godina izdanja: 2014.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-638-7
Opis

Opis

Svadbena zvona ne mogu zazvoniti dovoljno brzo za Cgloe Mills i Bennetta Ryana. Chloe, nerzvozna i iscrpljena od priprema za vjenčanje i obavljanja poslova u zadnji čas, na rubu je da kaže “da” bijegu u Las Vegas. Bennett je, s druge strane, u strahu da će mu pažnju previše odvlačiti Chloino tijelo, pa uvodi pravilo da nema seksa prije vjenčanja, što dodatno pogoršava stvar i neprestano mu se obija o glavu. I dok stižu mnogobrojni članovi njihovih ludih obitelji – a tek nekolicina pokušava biti od koristi – vatreni ljubavnici se spremaju saznati mogu li dvoje ljudi koji se toliko prepiru izdržati skupa dovoljno dugo da izmijene i prstenje, a ne samo psovke.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren, a romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe. Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction, pod imenima tby789 i LolaShoes. Prvu su suradnju ostvarile s popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hoobs U uredu u roman Prekrasan ga