Prekrasna bomba

39,90kn (5,30 €)

Prekrasan gad je budući mladoženja, a buduća mladenka upada nepozvana na momačku zabavu. Slijedi nezaboravna noć u Las Vegasu.

Na zalihi

SKU: 000035 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Beautiful Bombshell
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2014.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-637-0
Opis

Opis

Prijatelji odvlače Bennetta od Chloe i vode ga u Las Vegas, na vikend prepun ludila i striptizeta. No njihov plan ne teče onako kako su zamislili, stoga Bennett i Max koriste svaku priliku da se potajno sastanu sa ženama svog života. Kad im se pridruži i Will Sumner, poslovični samac, njih dvojica shvate da moraju igrati s njim, a ne protiv njega, imaju li namjeru doživjeti još vrućih vegaških prizora. Chloe Mills i Bennett Ryan upuštaju se u posljednju avanturu prije svog vjenčanja – no ako ono što se dogodi u Vegasu ostaje u Vegasu, možda njih dvoje nikad neće htjeti otići odande!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren, a romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe. Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction, pod imenima tby789 i LolaShoes. Prvu su suradnju ostvarile s popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hoobs U uredu u roman Prekrasan ga