Prekrasna i voljena

49,90kn (6,62 €)

Sedmi nastavak u serijalu bestselera New York Timesa koji je započeo romanima Prekrasan gad, Prekrasan stranac i Prekrasan igrač. Uz cijelu ekipu iz prijašnjih knjiga, pojavljuje se novi dodatak skupini.

Na zalihi

SKU: 000092 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Beautiful Loved
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 132
Godina izdanja: 2017.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-686-8
Opis

Opis

U Prekrasnom strancu, financijska čarobnjakinja Sara Dillon susreće neodoljivog Britanca, Maxa Stellu, u noćnom klubu u New Yorku. U Prekrasnoj i voljenoj, Max i Sara spremni su za idući korak. Ali, pitanje je: hoće li uspjeti pronaći ravnotežu između divljih seksualnih pustolovina od kojih nisu spremni odustati i zahtjeva roditeljstva koje sa sobom donosi njihovo novo prekrasno klupko sreće? Roditeljstvo nije za one slaba srca.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren, a romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe. Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction, pod imenima tby789 i LolaShoes. Prvu su suradnju ostvarile s popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hoobs U uredu u roman Prekrasan ga