Back
Previous product
Dvadeset devet i pol razloga 3,00 (22,60 kn)
Next product
Laži 15,79 (118,97 kn)
-40%Sold out

Prekrasna tajna

6,62 (49,88 kn)

4,00 (30,14 kn)

Uštogljeni britanski izvršni direktor. Odvažna američka pripravnica. Seksi međunarodni skandal u nastanku.

Nema na zalihi

SKU: 000090 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Beautiful Secret
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 312
Godina izdanja: 2017.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-688-2
Opis

Serijal Prekrasan autorice bestselera New York Timesa Christine Lauren, u Prekrasnoj tajni stapa se u erotičan međukontinentalni nestašluk koji slavi najbolje iz obaju svjetova! Kada je šef obavijesti da će je poslati na produženi poslovni put u New York, Ruby Miller zaprepaštena je. Kao jedna od najboljih i najpametnijih mladih inženjerki u Londonu, zna da je s profesionalne strane dorasla zadatku. Ono zbog čega je smetena jest to što će provesti cio mjesec s Niallom Stellom, najboljim izvršnim direktorom urbanog planiranja u njezinoj tvrtki i najseksi čovjekom na svijetu. Unatoč svojoj zaljubljenosti, Ruby je uvjerena da Niall uopće ne zna da ona postoji… sve dok ga njihov koketan noćni let ne natjera da se trgne i počne obraćati pozornost.

Nedavno razvedeni Niall nije od onih koji se lako opuštaju i krše pravila, a za sebe bi rekao da je beznadan slučaj što se tiče žena. Ali čak je i on svjestan da je otvorena djevojka iz Kalifornije dašak svježine. Nakon što je odlučila pomoći seksi Britancu da se opusti, nema povratka. Tisućama kilometara daleko od Londona, ljubavnicima je lako uskočiti u svoje uloge. Ali kada njihovo putovanje završi, hoće li odnos koji su izgradili propasti?

Christina Lauren
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Christina Hobbs i Lauren Billings autorice su koje zajedno stvaraju pod pseudonimom, Christina Lauren, a romantične ljubavne romane gutaju otkad znaju za sebe. Najbolje prijateljice, upoznale su se 2009. godine pišući fan-fiction, pod imenima tby789 i LolaShoes. Prvu su suradnju ostvarile s popularnim djelom Pomalo blesava, a potom su zajedno preradile e-knjigu Christine Hoobs U uredu u roman Prekrasan ga