Sold out

Prekršaj

7,95 (59,90 kn)

Profesionalni nogometaš Miller Quinton učinio bi sve za svog najboljeg prijatelja i suigrača – pa čak i pristati na „lažnu vezu“ s njegovom sestrom.

Nema na zalihi

SKU: K00058 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Infraction
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirela Prokeš
Broj stranica: 260
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-495-3
Opis

Profesionalni nogometaš Miller Quinton učinio bi sve za svog najboljeg prijatelja i suigrača – pa čak i pristati na „lažnu vezu“ s njegovom sestrom. Ono što nitko ne zna jest da su sedam mjeseci ranije u Las Vegasu Miller i Kinsey razmijenili mnogo više od jednog poljupca. Miller zna da mu je ova navijačica zabranjena jednako kao i njegovim suigračima. Pa ipak se ne može zaustaviti. Čitav Kinseyjin svijet tek što se nije raspao. Otac joj boluje od tumora. Pretjerano zaštitnički raspoložen brat puca po šavovima. Veza s Millerom možda jest lažna, ali on je jedina osoba zbog koje je Kinsey u stanju zaboraviti na sve – pa tako i razloge zbog kojih se drži podalje od nogometaša. Sa svakim novim vrućim trenutkom koji podijele, Miller se sve više čini kao njezino utočište… iako predstavlja sve samo ne sigurnost. Kušnja će dovesti u pitanje svako pravilo u ovoj igri ljubavi. Ali koliko dugo mogu nastaviti igrati kada je pobjeda cilj koji će postići teže nego što je ijedno od njih zamislilo.

Rachel Van Dyken
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rachel Van Dyken autorica je bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. Piše povijesne suvremene ljubavne romane. Kada ne piše novu knjigu možete je vidjeti kako ispija kavu u Starbucksu i smišlja radnju novih priča dok gleda seriju The Bachelor. Živi u Idahu sa suprugom, sinom i dva slinava boksera.