Back
Sold out

Prešućena žrtva

15,79 (118,97 kn)

Emmine najmračnije tajne skrivene su u njezinoj prošlosti, ali istina će s vremenom isplivati na površinu.

Nema na zalihi

Naslov izvornika: Silent Victim
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Andrea Marić
Broj stranica: 348
Godina izdanja: 2019
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-371-3
Opis

Emma je voljena supruga, brižna majka i… nehotični ubojica. Godinama je skrivala tijelo učitelja koji ju zaveo kao tinejdžericu.
Ta bi tajna možda i ostala skrivena kada Emmin život ne bi bio tako savršen. Promaknuće njezinog supruga Alexa omogućilo im je preseljenje s njihovim malim sinom u veći dom. No, njihova je stara kuća već pronašla zainteresiranog kupca, a Emma ne može otići bez da uništi i posljednji trag svoje osvete…
Ipak, Emmin će se plan izjaloviti kada u vrtu stare kuće pronađe prazan grob. Uspaničena otkrićem, odlučila je suprugu priznati što je učinila. Uskoro će se Alex suočiti sa saznanjima o svojoj supruzi koja će zasigurno htjeti zaboraviti.

Caroline Mitchell
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Caroline Mitchell bivša je policijska detektivka koja se u potpunosti posvetila pisanju. Kao član CID-a (Criminal Investigation Department) specijalizirala se za rad s posebno osjetljivim žrtvama – žrtvama obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja. Upravo u radu s ljudima suočenim s navedenim strahotama i njihove umne snage, Caroline Mitchell pronalazi inspiraciju za svoje romane. Kombinirajući njihovu snagu i svoje detektivsko znanje stvara napete psihološke trilere. Podrijetlom iz Irske, Caroline Mitchell danas živi u malom selu na obali Essexa sa svojim suprugom i troje djece.