Prijelom

15,79

Prijelom je topla priča o ljubavi i drugim prilikama zbog koje ćete se zapitati postoji li uistinu sreća.

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Fractured
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Josip Kovačević
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-53-5
Opis

Rachelin život je savršen. Zgodan dečko, sjajni prijatelji i mogućnost da za nekoliko tjedana pođe na studij znači da nikad nije bila sretnija. Ali u jednom otkucaju srca njezin svijet zauvijek se raspada.

Pet godina poslije, Rachel se još uvijek pokušava pomiriti s tragedijom koja je sve promijenila. Vraćajući se u svoj rodni grad prvi put nakon dugog vremena, shvati kako je proždiru misli o životu kakav je mogla imati. Ali nakon što doživi nezgodu i završi u bolnici, Rachel otkrije da život o kojem je sanjala možda ipak može biti stvaran.

Ne mogavši povjerovati vlastitim sjećanjima, Rachel počinje živjeti život u kojem je muškarac kojeg je izgubila živ i zdrav, ali u kojem je zaručena s nekim drugim…

Dani Atkins
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Dani Atkins nagrađivana je spisateljica. Njezin debitantski roman Prijelom iz 2013. godine (objavljen u SAD-u pod naslovom Then and Always) preveden je na 18 jezika i prodan u više od pola milijuna primjeraka od prve objave u Velikoj Britaniji. Dani je autorica još četiriju romana, od kojih je jedan, This Love, osvojio nagradu Romantic Novel of the Year 2018. godine. Živi u malom selu u Hertfordshireu sa suprugom, jednom sijamskom mačkom i zaigranim graničarskim kolijem. Slijedite Dani na Twitteru @AtkinsDani.