Sold out

Princeza od papira

99,00kn (13,14 €)

Od striptiz klubova i benzinskih postaja do golemih kuća i elitnih škola na jugu zemlje, jedna će djevojka pokušati ostati vjerna sebi.

Nema na zalihi

SKU: 000123 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Paper Princess
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 344
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-318-8
Opis

Opis

Ella Harper je borac – pragmatični optimist. Cijeli se život s hirovitom majkom seli iz jednog grada u drugi i krpa kraj s krajem, no ipak vjeruje da će se jednoga dana izvući iz bijede. Nakon majčine smrti, Ella više nema nikoga.
Sve dok se ne pojavi Callum Royal, spasi je od siromaštva i smjesti je u otmjenu kuću nalik na palaču, u kojoj živi njegovih petero sinova koji odmah zamrze Ellu. Teško je reći koji je od prezgodnih Royalovih sinova najprivlačniji, ali nijedan je nije očarao kao Reed Royal, mladić koji je nepokolebljivo naumio vratiti je u sirotinjski svijet iz kojeg je došla. Reed je ne želi. Otvoreno joj kaže da ne pripada Royalima. Možda ima pravo. Bogatstvo. Izobilje. Obmana. Novi je život rukčiji od svega što je Ella ikad doživjela i želi li preživjeti u palači obitelji Royal, morat će naučiti izdavati vlastite kraljevske dekrete.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Erin Watt je kreacija dviju autorica bestselera koje je povezala ljubav prema odličnim knjigama i ovisnost o pisanju. Dijele iste stvaralačke ideje. Što im je najveća ljubav (nakon njihovih obitelji i kućnih ljubimaca, naravno)? Smišljanje zabavnih i katkad otkačenih priča. A najveći strah? Da će se razići.