Prljave laži

10,49 (79,04 kn)

Drugi nastavak iz seijala Dinastija Blackstone najprodavanije autorice Raine Miller.

Na zalihi

SKU: 000169 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Filthy Lies
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Antonia Bojčić
Broj stranica: 264
Godina izdanja: 2019
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-362-1
Opis

Winter Blackstone, dvadesetčetverogodišnjakinja čija mudrost, zrelost i snaga nadmašuju njezine godine, ludo je zaljubljena u Jamesa Blakneya otkada zna za sebe. Krase je veliko srce i neizmjerna dobrota. James je osam godina stariji od Winter i poznaje ju cijeli život zahvaljujući prijateljstvu s Calebom. Oduvijek je osjećao da treba štititi Winter, čak i voljeti, ali tijekom godina ta je ljubav iz „bratske“ prerasla u strastvenu goruću želju.
James i Winter ne mogu potpuno odgonetnuti osjećaje koje gaje i koji ih pomalo plaše, ponajprije jer su jako snažni. Nijedan put prema pravoj ljubavi nije lak, posebno kada na njega utječu vanjski čimbenici nužne, prisilne i slučajne laži. Raine Miller spaja dvoje ljubavnika na praktičan i romantičan način. Trebaju jedno drugo na različite načine, a pratiti ih kako to prihvaćaju i kako se s time nose katkada je zabavno, ali uvijek vatreno i strastveno.

Raine Miller
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Raine Miller autorica je serijala Afera Blackstone, bestselera New York Timesa. Živi u Kaliforniji sa suprugom i dvojicom sinova.