Prljavo bogat

79,00kn (10,49 €)

Milijarder Caleb Blackstone živi u glamuroznom svijetu bogatstva i uspjeha, uživajući u materijalnom luksuzu. Ali, onoga trenutka kada prvi put ugleda Brooke Casterley, ništa od toga više neće biti važno.

Na zalihi

SKU: 000127 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Filthy Rich
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 284
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-322-5
Opis

Opis

Caleba ispunjava sirova, neporeciva potreba koju ne može ignorirati… za djevojkom koja je posve drukčija od svakoga i svega što je ikada doživio.
Ali Brooke ne traži ljubav. I predobro zna koliko štete pogrešan tip može nanijeti. Ipak, koja bi normalna, siromašna Britanka odoljela čarima nevjerojatno galantnog, seksi milijardera? Ono što počinje kao flert uskoro se pretvara u sveprožimajuću strast. Ništa je nije moglo pripremiti za paklenu vrućinu Calebova dodira – kao ni za žudnju koju će osjetiti prema njemu.
Njihova turbulentna romansa fantazija je visokog društva – ali svaki trenutak užitka ima svoju cijenu. Nad njima će se nadviti pogreške iz prošlosti i tragedija, a ljubav prema njemu možda će postati nevolja koju si ona ne može priuštiti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Raine Miller autorica je serijala Afera Blackstone, bestselera New York Timesa. Živi u Kaliforniji sa suprugom i dvojicom sinova.