Back
Previous product
Mračni ratnik 5,00 (37,67 kn)
-71%Sold out

Prodani u ponedjeljak

17,12 (128,99 kn)

5,00 (37,67 kn)

Nezaboravni roman Kristine McMorris nadahnut je šokantnim razdobljem Velike depresije koja je poharala Sjedinjene Države.

 

 

Nema na zalihi

SKU: 000231 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Sold On a Monday
Jezik izvornika: Stilus knjiga
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 372
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-28-3
Opis

DVOJE DJECE NA PRODAJU

Taj je znak posljednja nada. Stoji na trijemu farme, ali te 1931., usred gladi, propasti banaka i skrhanih snova, mogao bi stajati bilo gdje. Mogla ga je napisati i neka druga majka suočena s nemogućim izborom.

Ellis Reed, reporter koji se pokušava probiti u novinarskim krugovima, u tom znaku prepoznaje tragove tragične prošlosti vlastite obitelji. Kad fotografira znak na trijemu, ne misli ga objaviti u novinama, ali kad ga novinski članak o nedaćama te obitelji proslavi, Elliot shvati da će posljedice zanimanja javnosti biti katastrofalne.

„Usprkos osjetljivoj temi prodane djece, Kristina McMorris uvjerljivo vodi kroz priču bez zlobe i ne gubeći empatiju. Ako vam se svidjela Dok još nismo bile vaše Lise Wingate, svidjet će vam se i Prodani u ponedjeljak.“ – Booklist

Kristina McMorris
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Kristina McMorris autorica je bestselera s lista New York Timesa i USA Todaya. Prije pisanja romana deset je godina provela u odjelu za odnose s javnošću multinacionalne kompanije i na televiziji. Njezini romani nadahnuti istinitim pričama i povijesnim događajima nagrađeni su s dvadeset književnih nagrada diljem svijeta. Česta je gošća literarnih radionica. Studirala je međunarodni marketing na sveučilištu Pepperdine. Živi sa suprugom i dvojicom sinova u Oregonu.