Back
Previous product
Vrati se kući Najniža u prethodnih 30 dana: 99,00kn (13,14 €)
Snižena cijena: 49,00kn (6,50 €)
Next product
Knjiga jegulja Najniža u prethodnih 30 dana: 119,00kn (15,79 €)
Snižena cijena: 59,00kn (7,83 €)

Prvo žensko dijete

Najniža u prethodnih 30 dana: 99,00kn (13,14 €)
Snižena cijena: 49,00kn (6,50 €)

Autorica bestselera New York Timesa donosi fantastičnu priču o ukletom kraljevstvu, sukobljenim klanovima i neočekivanom spasenju koja oduzima dah.

Na zalihi

SKU: K00098 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: The First Girl Child
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-614-8
Opis

Opis

Bayra od Sayloka, nezakonita sina moćnog i ljubomornog poglavaraklana, progoni kletva kojom ga je proklela njegova majka na umoru.Prodana, napuštena i nevoljena, na zemlju je bacila prokletstvo riječima:Od ovoga dana nadalje u Sayloku se više neće rađati kćeri.
Odrastao među čuvarima hrama, Bayr posjeduje dar nadljudske snage. No, blagoslovljen je i ljudskim srcem koje kuca iz jednoga jedinog razloga: kako bi zaštitilo Albu, prvo žensko dijete koje se rodilo u gotovo dva desetljeća i koje može značiti spas prokletoj zemlji. Sudbina Sayloka leži u Bayrovim i Albinim rukama, a njihova povezanost jača s dolaskom novih opasnosti. Bayr ima zadaću boriti se protiv neprijatelja svog naroda, prikrivenih i stvarnih, a snagu mu daje ljubav prema djevojci koja se oduprla nesreći koja je zadesila Saylok. Ono što Bayr i Alba ne znaju jest da su oboje prijetnja kralju, pohlepnom čovjeku koji se na prijestolje uzdignuo zahvaljujući lažima, ubojstvima i izdaji. Samo je jedan način na koji mogu obraniti svoj dom od izopačenosti koja ga je posve preuzela. Slamanjem kletve moći će pobijediti kralja… ali i uništiti sebe same.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Amy Harmon autorica je bestselera Wall Street Journala, USA Todaya i New York Timesa. Knjige su joj prevedene na osamnaest jezika – uistinu spektakularno dostignuće za seosku djevojku iz Ute. Amy Harmon napisala je četrnaest romana, uključujući i bestselere USA Todaya Making Faces i Running Barefoot te Amazonov bestseler From Sand and Ash. Također je i autorica romana What the Wind Knows, bestselera New York Timesa A Different Blue i The Bird and the Sword.