Sold out

Rođena u grijehu

9,28 (69,92 kn)

Zadnji i posljednji nastavak trilogije Nore Roberts, nas upoznaje s pričom Shannon koja dolazi u Irsku pronaći izgubljenu obitelj, no putem pronađe i ljubav.

Kupnjom 2 knjige ostvarujete 5% popusta! Kupnjom 3 knjige ostvarujete 10% popusta! Kupnjom 4 i više knjiga ostvarujete 20% popusta! Kodom iz Newslettera dodatnih 10% popusta! *** Popusti se obračunavaju u košarici

Nema na zalihi

SKU: K00066 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Born in Shame
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 280
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-464-9
Opis

Nakon smrti majke odlučila je otputovati u regiju Clare u Irskoj, poslušavši njezinu posljednju želju. Ondje je, usred neopisivo lijepog krajolika, čula za legendu koja odavno kruži tim krajem, upoznala svoje polusestre i njihove obitelji, ali je i dalje ostala suzdržana u pokazivanju osjećaja prema njima i njihovu šarmantnom susjedu. Murphy Muldoon uspješan je irski farmer, romantičar i glazbenik koji s lakoćom pretvara
svoje osjećaje u poeziju. Njegov muževan izgled i šarm ubrzo će Shannon natjerati da otkrije ljubav o kakvoj nije mogla ni sanjati.

Nora Roberts
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Nora Roberts (rođena Eleanor Marie Robertson) američka je autorica više od dvjesto romana. Prva je spisateljica uvrštena u Romance Writers of America Hall of Fame. Do 2011. godine, njezini su romani proveli sveukupno 861 tjedan na listi bestselera New York Timesa, od toga 176 tjedana na prvom mjestu.