Sold out

Rođena u vatri

9,28

Trilogija kraljice ljubića o tri sestre koje pronalaze sreću u regiji Clare u Irskoj, prikazuje priču najstarije sestre Margaret i Rogana.

Nema na zalihi

SKU: K00067 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Born in Fire
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mija Žužul Krunić
Broj stranica: 296
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-448-9
Opis

Margaret Mary, najstarija sestra Concannon, vješta je puhačica stakla, umjetnica neovisna duha i promjenjiva raspoloženja. Puhanje stakla iznimno je težak zanat koji zahtijeva visoku preciznost jer su proizvodi fragilna i delikatna umjetnička ostvarenja. Maggie je upravo suprotna – snažna je i temperamentna, odlučna žena odrasla u pokrajini Clare, a istodobno je utjelovljenje čarolije zapadne irske obale. Ljepotu i dušu Maggienih kreacija uočio je Rogan Sweeney, vlasnik niza galerija, i odlučio je pomoći joj da postane slavna i bogata umjernica. Kad se pojavi u Maggienoj radionici, njezino se srce zapali vatrenom privlačnošću prema ovom muškarcu – a boli iz njezine prošlosti polako zaliječi ljubav…

Nora Roberts
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Nora Roberts (rođena Eleanor Marie Robertson) američka je autorica više od dvjesto romana. Prva je spisateljica uvrštena u Romance Writers of America Hall of Fame. Do 2011. godine, njezini su romani proveli sveukupno 861 tjedan na listi bestselera New York Timesa, od toga 176 tjedana na prvom mjestu.