Sanjari i borci

99,00kn

Zbirka autorskih blogova „Sanjari i borci“ nosi u svojoj srži neposredne, životom pisane poetsko-prozne tekstove o ljubavi, o prijateljstvu, o obitelji, o međuobiteljskim i partnerskim odnosima, o duhovnom razvoju i samoostvarenju, o čovjekovoj potrebi za osobnim napredovanjem i rastom, o sazrijevanju, o opraštanju, o zahvalnosti, i naposljetku, o čovjekovoj duši i njenom ispunjenju.

Na zalihi

SKU: 000139 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Sanjari i borci
Jezik izvornika: hrvatski
Broj stranica: 312
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-337-9
Opis

Opis

“Od knjige koja je pred vama mogu i želim očekivati da će vas stranicu po stranicu okupati spokojnim valovima nade i ljubavi, da će vas nahraniti u danima gladi za potpunijim i sretnijim životom, da će vas prigrliti u teškim i izgubljenim noćima, da će vas nadahnuti i ohrabriti u ispunjenju vlastitih snova, te da će vas omekšati i umiriti u trenucima kada se pretvorite u sabotere vlastitog uma i duše. Osim toga, voljela bih da imate na umu da suze koje vam se čitajući ove tekstove s vremena na vrijeme nakupe u očima, nikada nisu niti će biti znak vaše slabosti, već najljepši znak da vaša duša (još uvijek) diše ljubav.”

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Ingrid Divković je poznata hrvatska spisateljica i blogerica. Ova samostalna umjetnica piše već jako dugo i istinski je ljubitelj pisane riječi. Za nju kažu da je predstavnik nove generacije duhovno osviještenih žena koje stvaraju da bi spoznale sebe, ali i svijet oko sebe. Ona za sebe kaže da je tek obična žena koja kroz život korača desnom polutkom sanjara i lijevom polutkom borca. Zbog svog sanjarskog, hipersenzibilnog karaktera Ingrid se voli opisivati ženom koja vidi, čuje i osjeća više nego što bi trebalo. Inspiraciju za pisanje pronašla je u djelima vrhunskih književnika poput Hemingwaya, Fromma, Tolstoja, Antića, Andrića i drugih, a u posljednje vrijeme osim velikih imena pisaca, inspiriraju je i stvarne osobe iz svakodnevice kojima je okružena. Njezine knjige odišu optimizmom i izazivaju pozitivne promjene u svakome tko ih pročita. Ingrid s čitateljima svakodnevno dijeli svoje misli putem društvenih mreža i urednica je osobnog bloga , a njezini tekstovi se objavljuju na mnogim hrvatskim i regionalnim portalima i imaju brojno čitateljstvo.