Sold out

Scrwedrivered

39,90kn (5,30 €)

Treća u nizu iz serijala Koktel, Screwdrivered je neobična romantična komedija koja parodira stereotipe o bujnim damama u korzetima, strasti na prvi pogled i vječnoj ljubavi, uz dodatak povijesnih dokumenata i konjskog dre – samo malo, što?

Nema na zalihi

SKU: 000048 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Scrwedrivered
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 232
Godina izdanja: 2015.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-650-9
Opis

Opis

Viv Franklin je opaka damica, programerka urednog uma savršenog za matematičke probleme. Viv Franklin je isto tako i ovisnica o seksi ljubavnim romanima koja čezne za vitezom na bijelom konju, kaubojem na pastuhu, ili kršnom vatrogascu koji će joj zavrtjeti glavom – i rasplesti joj korzet; ne zaboravite korzet. Kad primi obavijest da je od stare tete koje se jedva sjeća naslijedila lijepu staru kuću u Mendocinu u Kaliforniji, Viv se otputi na drugi kraj zemlje, spremna za avanturu kao iz romana. Ali svaka knjiga ima zaplet, zar ne? S kućom dolazi i kauboj, Hank, koji odmah privuče Viv – probudi vatru u njezinim njedrima , čak. Ali tu je i Clark Barrow. Knjižničar. Koji je uporno zove punim imenom. Mogu li se tvid i naočale suprotstaviti kaubojskim čizmama? Nego što. Screwdrivered je borba Clarka i super-kauboja pred smetenom/ napaljenom Viv/Vivian? Hoće li se odlučiti za jahanje ili zabavu u knjižnici?

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Alice Clayton provela je više od desetljeća u kozmetičkoj industriji prije nego što se primila pera – ili laptopa. Uživa u vrtlarenju, ali ne voli plijeviti korov, voli peći kolače, ali mrzi nakon toga prati suđe, a nedavno je nagovorila dugogodišnjeg dečka na brak. Sad još samo da ga nagovori na bernskog planinskog psa...