Šef milijarder iz susjednog stana

99,00kn 79,20kn

„Bez obzira na to je li vam ime Max Monroe poznato ili ne, ovu priču nećete htjeti propustiti! Zabavljat ćete se i smijati sve vrijeme.

Na zalihi

Naslov izvornika: The Billionaire Boss Next Door
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jasmina Čulo
Broj stranica: 408
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-683-4
Opis

Opis

Šteta što nismo baš najbolje počeli. Moja su ga lajava usta okrenula protiv mene, a bez obzira na zavodljiv izgled i uspjeh, Trent Turner nije nevinašce. Tvrdoglav je i nepopustljiv, a kako je sin vlasnika hotelskog lanca, misli da zna sve o hotelskome poslovanju. Kako vodi izgradnju novoga neworleanskog hotela u lancu, za čiji sam unutarnji dizajn ja zadužena, naš je poslovni odnos previše blizak za dvoje koji se međusobno mrze iz sve duše. Ali to nije sve. Znate, Trent Turner, moj šef milijarder, živi vrata do mojih. Dovraga, nadajmo se da će moja karijera – i moji hormoni – to uspjeti preživjeti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Max Monroe pseudonim je dvije spisateljice čijih se dvadeset sedam romansi našlo na popisima bestselera New York Timesa i USA Todaya. Dugogodišnje prijateljice, Max i Monroe nastoje u životu i svojim romanima biti zabavne i seksi, što se ne može uvijek iščitati iz njihovih postova na Facebooku. Po naravi sarkastične, njihove dvije spisateljske duše naizgled su pronašle svoje druge polovice. Ovaj roman najomiljeniji im je dosad.