Sold out

Slatke laži

13,14 (99,00 kn)

Napeti psihološki prvijenac prikazuje priču mlade detektivke koja se bori s duhovima prošlosti istodobno pokušavajući istražiti zločine čiji svi tragovi vode prema njenoj vlastitoj obitelji.

Nema na zalihi

SKU: K00071 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Sweet Little Lies
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirela Prokeš
Broj stranica: 396
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-590-5
Opis

Dvadesetšestogodišnja Cat Kinsella prebrodila je teško djetinjstvo i postala detektivka Metropolitanske policije, ali nikada nije uspjela otjerati sva ružna sjećanja i traume. Kada joj je dodijeljen slučaj zadavljene kućanice Alice Lapaine, ponovno se našla u Islingtonu, na poprištu zločina nedaleko od puba koji vodi njezin odsutni otac.
Glavni sumnjivac za ubojstvo Alicin je suprug, no misteriozan poziv povezao je žrtvu s Maryanne Doyle, tinejdžericom nestalom u Irskoj prije osamnaest godina. Taj poziv uznemiruje Cat – njezina je obitelj upoznala Maryanne tijekom praznika, netom prije nego li je nestala. Iako je tada bila dijete, Cat ne vjeruje ocu koji poriče bilo kakvu vezu s Maryanne i njezinim nestankom

Caz Frear
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Caz Frear odrasla je u Coventryu, a svoje je tinejdžerske godine provela sanjajući o preseljenju u London i pisanju romana. Nakon što je ispunila svoj prvi san, prošlo je trinaest godina do ispunjenja drugog i to tek nakon povratka u Coventry. Diplome iz povijesti i politike iskoristila je u mnoge svrhe, uključujući i konobarenje, rad u dućanu, a posljednjih dvanaest godina i za lov na talente.