Slomljeni princ

99,00kn (13,14 €)

Od tučnjava u luci i školskih prepucavanja do života koji se urušavaju u blitavim palačama, jedan momak pokušava se spasiti.

Na zalihi

SKU: 000145 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Broken Prince
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 332
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-341-6
Opis

Opis

Reed Royal ima sve – izgled, položaj i novac. Sve djevojke iz elitne pripremne srednje škole koju pohađa žele hodati s njim, svi momci žele biti kao on, ali Reeda nikad nije bilo briga ni za koga osim za njegovu obitelj, sve dok mu u život nije ušla Ella Harper. Ono što je počelo kao ogorčenost i potreba da natjera očevu novu štićenicu da pati, ubrzo se pretvorilo u nešto posve drugo – želju da mu Ella bude blizu. Da bude na sigurnom. Ali kad ju glupa pogreška potjera iz Reedovih ruku i baci obitelj Royal u kaos, sav se Reedov svijet počinje rušiti oko njega. Ella ga više ne želi. Kaže da će samo uništiti jedno drugo. Možda ima pravo. Tajne. Izdaja. Neprijatelji. Ovo je drukčije od svega s čime je Reed ikad imao posla i želi li ponovno osvojiti svoju princezu, morat će joj dokazati da je zaslužuje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Erin Watt je kreacija dviju autorica bestselera koje je povezala ljubav prema odličnim knjigama i ovisnost o pisanju. Dijele iste stvaralačke ideje. Što im je najveća ljubav (nakon njihovih obitelji i kućnih ljubimaca, naravno)? Smišljanje zabavnih i katkad otkačenih priča. A najveći strah? Da će se razići.