Šteta

17,12

Kad je obitelj iz maloga grada dovedena do ruba, koliko će daleko ići da zaštiti jednoga od svojih? Napeto, dinamično štivo o tome što smo spremni učiniti u ime ljubavi i obitelji.

Na zalihi

Naslov izvornika: Damage
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Sanja Gjenero
Broj stranica: 436
Uvez: meki
Format knjige: 2022
ISBN: 978-953-323-629-2
Opis

Kad je obitelj iz maloga grada dovedena do ruba, koliko će daleko ići da zaštiti jednoga od svojih? Napeto, dinamično štivo o tome što smo spremni učiniti u ime ljubavi i obitelji. Tony je oduvijek pazio na svoga mlađeg brata Nicka. Zato, kad ga pozovu u bolnicu gdje Nick leži pretučen, u modricama, nakon nasilnog seksualnog napada, buknu njegovi zaštitnički instinkti i u njemu počinje rasti užaren bijes. Kao odvjetnica iz maloga grada u Novoj Engleskoj, Tonyjeva supruga Julia stalno se bavi slučajevima koji uključuju djecu. Kad ovaj dodijele detektivu Riceu, Julia osjeća da je u dobrim rukama. Posebice zato što osjeća da i Rice shvaća koliko brzo sve može postati složeno. Vrlo složeno. Uostalom, u jednome je trenutku Nick u baru pio piće s zgodnim neznancem, a već se u sljedećem našao u središtu istrage koja je prijetila da će uništiti ne samo njega, nego i cijelu njegovu obitelj. A sada je njegov napadač, na slobodi uz jamčevinu, osporio Nickovu verziju onoga što se dogodilo. Dok Julia pokušava pomoći šogoru, uviđa da Tonyjeva želja za osvetom i ispravljanjem štete nanesene Nicku izmiče kontroli. Tony je počinje plašiti. Nedugo zatim počinje se pitati: zna li ona doista za što je sve sposoban njezin muž? Pa čak i ona sama?

Caitlin Wahrer
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Kći dvoje hipija iz gradića u Maineu, Caitlin Wahrer u drugu je saveznu državu otišla na fakultet, ali se vratila kako bi završila pravo. Radila je na slučajevima koji su uključivali neke od problema o kojima piše u Šteti. Sa suprugom živi u južnom Maineu. Šteta je njezin romaneskni prvijenac.