Što vjetar zna

99,00kn 79,20kn

Anne Gallagher odrasla je očarana djedovim pričama o Irskoj. Slomljena srca nakon njegove smrti, putuje u zemlju djedova djetinjstva kako bi mu ispunila posljednju želju i ondje prosula njegov pepeo. Tamo, preplavljena sjećanjima na muškarca kojega je obožavala, otputuje u neko drugo vrijeme i postaje dio povijesnih zbivanja.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: What the wind knows
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger Lubar
Broj stranica: 454
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-707-7
Opis

Opis

Anne Gallagher odrasla je očarana djedovim pričama o Irskoj. Slomljena srca nakon njegove smrti, putuje u zemlju djedova djetinjstva kako bi mu ispunila posljednju želju i ondje prosula njegov pepeo. Tamo, preplavljena sjećanjima na muškarca kojega je obožavala, otputuje u neko drugo vrijeme i postaje dio povijesnih zbivanja. Irska 1921. godine pleše na rubu rata. Anne se odjednom budi ranjena, dezorijentirana i pod paskom dr. Thomasa Smitha, skrbnika mladoga dječaka koji joj je neobično poznat. Anne prihvaća identitet dječakove davno nestale majke, uvjerena da je njezin nestanak povezan s njom. Kako napetosti rastu, Thomas se uključuje u borbu za neovisnost Irske i Anne je uvučena u sukob uz njega. Zarobljena između povijesti i svoga srca, mora odlučiti je li spremna napustiti život koji je poznavala zbog ljubavi za koju nikada nije mislila da će je pronaći. Ali, na kraju, je li izbor zapravo njezin?

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Amy Harmon najprodavanija je autorica New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. Napisala je 13 romana, uključujući knjigu Iz pijeska i pepela i knjigu Te Law of Moses koja je nagrađena nagradom Whitney. Njezini povijesni romani, nadahnjujuće ljubavne priče i djela fantastičke književnosti za mladež sada se objavljuju i na me­đunarodnoj sceni. Za više informacija posjetite Amy na www.authoramyharmon.com