Supruge

119,00kn 59,50kn

On joj je smjestio. One će ga uništiti.

Na zalihi

Naslov izvornika: When Life Gives You Lululemons
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Andrea Marić
Broj stranica: 364
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-326-3
Opis

Opis

Kad Karolina Hartwell, predivni bivši supermodel, bude uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola, njezin je društveni pad brutalan. Suprug senator je ostavlja, prijatelji iz visokog društva nestaju, a tabloidi napadaju sa svih strana. Emily u Karolini vidi svoju priliku za povratak. Ali brzo uviđa kako je Greenwich svijet za sebe i kako ovaj povratak zahtijeva timski pristup.
Emily, prezrena Karolina i njihova zajednička prijateljica Miriam, sposobna odvjetnica koja je u predgrađu postala majka kućanica, udruže snage kako bi spretno zaobišle nagazne mine društvenog života Greenwicha, ali i ponovno osvojile srca američke javnosti. Nezamjenjiva saveznica pojavljuje se usput u obliku Mirande Priestly. S njoj svojstvenim humorom, Lauren Weisberger nudi nam zavodljiv pogled u seksi svijet povlaštenih žena i ponovno dokazuje kako su i stil i smisao nužni da bi se posao obavio kako valja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Lauren Weisberger autorica je bestselera Vrag nosi pradu koji je objavljen na četrdeset jezika i po kojem je snimljen film s Meryl Streep i Anne Hathaway. Tijekom 2017. objavljeno je kako će glazbenici Elton John i Paul Rudnick prilagoditi isto djelo za kazališnu pozornicu. I ostala četiri romana Lauren Weisberger- Svi koje vrijedi znati, Posljednja noć u dvorcu Marmont, Naganjajući Harryja Winstona, Osveta nosi Pradu - bila su među top-deset bestselera New York Timesa. Njezine su knjige diljem svijeta prodane u trinaest milijuna oprimjeraka. Diplomirala je na Sveučilištu Cornell, živi u Conneciticutu s mužem i dvoje djece. Kako biste doznali više o autorici, posjetite web stranicu LaurenWeisberger.com