Sve naše tajne

13,14

Povučena Daphne Amos oduvijek je vjerovala da je u svom zaručniku Heathu pronašla srodnu dušu, no kada tajne počinju razdirati njihovu vezu, otkriva da ništa nije kako se čini.

Na zalihi

Naslov izvornika: Every Single Secret
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirjana Čanić
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-486-1
Opis

Povučena Daphne Amos oduvijek je vjerovala da je u svom zaručniku Heathu pronašla srodnu dušu. Oboje su čuvali svoje tajne od drugih, ali i između sebe, sve dok Heathove učestale noćne more nisu počele unositi napetost u njihovu vezu. Odlučan da njihovom predstojećem braku pruži najbolju moguću šansu za uspjeh, Heath insistira da mu se Daphne pridruži na sedmodnevnom tretmanu u savjetovalištu za parove s doktorom Matthewom Cernyjem, psihologom poznatom po uspješnom pronicanju u korijene potisnutih sjećanja. Daphne nevoljko pristaje – iako je prošlost posljednje mjesto na koje želi poći. Zabačena i odbojna lokacija samo joj pojačava nelagodu, kao i doktorova pravila: moraju se odreći ključeva automobila i mobitela te biti pod nadzorom skrivenih kamera. K tome, ne smiju se družiti s ostalim pacijentima. Jedne besane noći, Daphne odlučuje napustiti sobu… I tek tada shvaća da institut nije ni blizu onome što je isprva mislila – te da se vrisci Heathove prošlosti ne bi smjeli čuti. Trebali bi ostati tajna.

Emily Carpenter
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Emily Carpenter bivša je glumica, producentica, scenaristica i asistentica na setovima televizijskih sapunica, a posjeduje prvostupničku diplomu na polju umjetnosti sa Sveučilišta Auburn. Rođena i odrasla u Birminghamu, danas živi u Georgiji sa svojom obitelji.