Back
Previous product
Šef milijarder iz susjednog stana Najniža u prethodnih 30 dana: 13,14 (99,00 kn)
Snižena cijena: 5,26 (39,63 kn)
Next product
Razori me Najniža u prethodnih 30 dana: 10,60 (79,87 kn)
Snižena cijena: 4,24 (31,95 kn)

Sve osim toga

Najniža u prethodnih 30 dana: 13,14 (99,00 kn)
Snižena cijena: 5,26 (39,63 kn)

Oženjeni par iznova nastoji otkriti izgubljenu ljubav u romanu o opraštanju, pomirbi i
emocionalnom sazrijevanju.

Na zalihi

Naslov izvornika: Nothing But This
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Leona Lukareva
Broj stranica: 392
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-834-710-8
Opis

Opis

Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena – a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost. Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan.
Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu obitelj. Jednako bijesna i duboko povrijeđena Libby prekida sve veze s njim. Poslije svih zajedničkih godina čini se da im se veza primakla kraju. Ali ljubav je vrlo otporna i traje čak i kad to ne želimo. Greyson i dalje čezne za Libby, a premda je Libby srce slomljeno zbog Greysonova nepovjerenja, nada se da može imati potpunu i sretnu obitelj. I tako počinje njihovo putovanje povratka na kojemu im stoje mnoge prepreke. Put je dug – i posut strahom, sumnjama i nerazumijevanjem. Hoće li nastaviti gledati u prošlosti ili će se pogledati u oči i s rukom u ruci krenuti prema svijetlome novom obzoru?

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Natasha Anders rođena je u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Devet je godina provela kao pomoćnica u nastavi engleskoga jezika u japanskoj Niigati, gdje je postala legendarna karaoke zvijezda. Danas živi u Cape Townu sa Sir Oliverom Spencerom, temperamentnom i svojevoljnom papigicom tigricom koja se ljubazno udostojala podijeliti stan s njom.