Sve što smo izgubili

13,14

Sve što smo izgubili prirodna je mješavina žanrova – ljubavnog romana, trilera, drame – koja istražuje tematiku gubitka, snage oporavka i potrebe da zaštitimo svoje voljene pod svaku cijenu.

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Everything We Left Behind
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Igor Rendić
Broj stranica: 312
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-23-8
Opis

Dva mjeseca prije vjenčanja, financijski menadžer James Donato pratio je brata Phila, umiješanog u kriminalne radnje, sve do Meksika. Ondje mu se gubi svaki trag i proglašen je mrtvim.

Nakon šest i pol godina duge disocijativne fuge, James se probudi i dozna da je sve to vrijeme živio u Oaxaci kao umjetnik imena Carlos Dominguez, udovac i otac dvojice sinova. Kao Carlos, James živi sa svastikom Natalyom Hayes, umirovljenom profesionalnom surfericom, koja mu pomaže izdržati izazove života samohranog roditelja.

Ali Jamesova zaručnica, Aimee Tierney, ljubav njegova života, krenula je dalje – sada je udana i ima dijete. Potpuno slomljen, James se vraća u Kaliforniju sa svojim sinovima. No Phil će uskoro odslužiti zatvorsku kaznu i vratit će se na slobodu, odlučan pronaći Jamesa koji je u Meksiku posvjedočio nečemu što bi ga moglo vratiti u ćeliju.

Kerry Lonsdale
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Kerry Lonsdale vjeruje da je život zanimljiviji uz uspone i padove, što se očituje i kroz likove i situacije koje stvara. Diplomirala je na Politehničkom sveučilištu u Kaliforniji i osnovala Women's Fiction Writers Association, online zajednicu svjetskih pisaca. Živi u Sjevernoj Kaliforniji sa suprugom, dvoje djece i starim zlatnim retriverom koji se i dalje ponaša kao štenac. Sve što čuvamo njezin je prvijenac.