Back
Previous product
Leptir u mrazu 5,00 (37,67 kn)

Svibanjske ruže

15,79 (118,97 kn)

5,00 (37,67 kn)

Finalistica za horor godine prema izboru Goodreadsa.

Na zalihi

Naslov izvornika: The Roses of May
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8183-98-0
Opis

Četiri mjeseca nakon što je eksplozija uništila Vrt, privatni staklenik u kojem u bile zatočene mlade žene poznate kao Leptiri, agenti FBI-a Eddison, Hanoverian i Ramirez još se uvijek nose s posljedicama tog slučaja i pomažu preživjelim djevojkama priviknuti se na slobodu. Zima se bliži kraju, a pred Leptirima su dugi topli dani koji će odnijeti dio boli.
Ali agentima proljeće donosi nešto drugo: povratak serijskog ubojice i sigurnu spoznaju da će još jedna mlada žena biti ubijena u nekoj crkvi, prerezana grla i tijela okružena cvijećem. Sestra Priye Sravasti jedna je od ubojičinih žrtava. Priya s majkom često mijenja mjesto boravka u nadi da će negdje moći početi ispočetka, ali kad se nađe na meti ubojice, njihov dugogodišnji lov dobiva novu dimenziju. Samo Priya može pomoći agentima da uhvate ubojicu – ako je prije toga vlastita očajnička potraga i želja za osvetom ne dovedu u smrtnu opasnost.

Dot Hutchison
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Dot Hutchison autorica je romana za mlade A Wounded Name, temeljenom na Shakespearovom Hamletu te trilera Vrt leptira. S obzirom na razna iskustva koja uključuju sudjelovanje u mladim izviđačima, rad u obrtničkom dućanu, knjižari i impersonifikaciju žive šahovske figure na renesansnom festivalu, Dot je ponosna na svoj mladi duh. Dot Hutchison obožava oluje, povijest, mitologiju i filmove. Više o njenim trenutnim projektima moguće je saznati putem društvenih mreža Facebooka, Twittera i Tumblra.