Back
Previous product
Leptir u mrazu Najniža u prethodnih 30 dana: 89,00kn (11,81 €)
Snižena cijena: 49,00kn (6,50 €)
Next product
Nezgode jedne djevice Najniža u prethodnih 30 dana: 79,90kn (10,60 €)
Snižena cijena: 49,00kn (6,50 €)

Svibanjske ruže

Najniža u prethodnih 30 dana: 119,00kn (15,79 €)
Snižena cijena: 59,00kn (7,83 €)

Finalistica za horor godine prema izboru Goodreadsa.

Na zalihi

Naslov izvornika: The Roses of May
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8183-98-0
Opis

Opis

Četiri mjeseca nakon što je eksplozija uništila Vrt, privatni staklenik u kojem u bile zatočene mlade žene poznate kao Leptiri, agenti FBI-a Eddison, Hanoverian i Ramirez još se uvijek nose s posljedicama tog slučaja i pomažu preživjelim djevojkama priviknuti se na slobodu. Zima se bliži kraju, a pred Leptirima su dugi topli dani koji će odnijeti dio boli.
Ali agentima proljeće donosi nešto drugo: povratak serijskog ubojice i sigurnu spoznaju da će još jedna mlada žena biti ubijena u nekoj crkvi, prerezana grla i tijela okružena cvijećem. Sestra Priye Sravasti jedna je od ubojičinih žrtava. Priya s majkom često mijenja mjesto boravka u nadi da će negdje moći početi ispočetka, ali kad se nađe na meti ubojice, njihov dugogodišnji lov dobiva novu dimenziju. Samo Priya može pomoći agentima da uhvate ubojicu – ako je prije toga vlastita očajnička potraga i želja za osvetom ne dovedu u smrtnu opasnost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Dot Hutchison autorica je romana za mlade A Wounded Name, temeljenom na Shakespearovom Hamletu te trilera Vrt leptira. S obzirom na razna iskustva koja uključuju sudjelovanje u mladim izviđačima, rad u obrtničkom dućanu, knjižari i impersonifikaciju žive šahovske figure na renesansnom festivalu, Dot je ponosna na svoj mladi duh. Dot Hutchison obožava oluje, povijest, mitologiju i filmove. Više o njenim trenutnim projektima moguće je saznati putem društvenih mreža Facebooka, Twittera i Tumblra.