Tajanstvena sestra

19,78 (149,03 kn)

Kupnjom 2 knjige ostvarujete 5% popusta! Kupnjom 3 knjige ostvarujete 10% popusta! Kupnjom 4 i više knjiga ostvarujete 20% popusta! Kodom iz Newslettera dodatnih 10% popusta! *** Popusti se obračunavaju u košarici

Na zalihi

SKU: EGM053 Kategorije: , , Oznaka:
Broj stranica: 624
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135x205
Opis

Obiteljski odvjetnik Georg Hoffman konačno ima dobru vijest za sestre D’Aplièse: potrazi za tajanstvenom sedmom sestrom nazire se kraj. Na to upućuju adresa na Novome Zelandu i smaragdni prsten u obliku zvijezde. Budući da je CeCe u Australiji, ona prva kreće u potragu za tajanstvenom sestrom. Tako započinje napeta utrka diljem svijeta – od Australije, preko Kanade, Engleske i Francuske, pa sve do Irske – u kojoj će sestre zajedničkim snagama tragati za Merry McDougal, ženom čiji prsten možda potvrđuje tko je tajanstvena sedma sestra koju je Pa Salt desetljećima uzaludno tražio. No, možda Merry ne želi da je pronađu… Tijekom potrage sestre će polako otkrivati priču o ljubavi, snazi i žrtvi koja seže gotovo stotinu godina u prošlost, kada su druge hrabre žene riskirale sve da promijene svijet oko sebe.
Tajanstvena sestra sedmi je nastavak u epskom serijalu Lucinde Riley, prodanom u više milijuna primjeraka. Otkrijte sebe u srcu povijesti.
Priča o Meropi, tajanstvenoj sedmoj sestri, čeka da je otkrijete…

LUCINDA RILEY
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika