Sold out

Tajkun na odmoru

6,62 (49,88 kn)

Napete, strastvene priče Melody Anne o ljubavi između tajkuna i djevojaka koje im zarobe srce.

Nema na zalihi

SKU: K00080 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Tycoon's Vacation
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-444-1
Opis

Drew Titan odsjeo je u jednom od svojih egzotičnih odmarališta. Tijekom surfanja doslovno nalijeće na Trinity Mathews, a nakon toga između njih razvija se strastvena romansa koja potraje tjedan dana. Uskoro Trinity doznaje da joj je Drew lagao prilikom
upoznavanja jer nije spomenuo da je upravo on vlasnik luksuznog odmarališta u kojem oboje borave. Neposredno prije dolaska na odmor, Trinity je odlučila odreći se spojeva s biznismenima koji nisu znali biti vjerni, a upravo zbog propale veze s jednim takvim odlučila se za pustolovinu u ekskluzivnom odmaralištu.

Melody Anne
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.