Sold out

Tajkunova osveta

6,62 (49,88 kn)

Napete, strastvene priče Melody Anne o ljubavi između tajkuna i djevojaka koje im zarobe srce.

Nema na zalihi

SKU: K00081 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Tycoon’s Revenge
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Pataki
Broj stranica: 240
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-419-9
Opis

Jasmine je odrasla bogata i nesvjesna kaosa što ga je njezin otac
stvarao posvuda oko sebe, dok je Derek živio u nepovoljnim uvjetima. Za deset godina njihovi će se životi preokrenuti. Sada je on tajkun s multimilijarderskim bogatstvom, a ona naporno radi i jedva preživljava zahvaljujući očevu nemoralnom poslovanju.
Derek će doći po osvetu, ali umjesto toga doznat će da ima gotovo odrasloga sina te da žena na koju je godinama bio kivan nije onakva kakvom ju je smatrao. Oboje će se opirati strasti koju i dalje osjećaju jedno prema drugome, ali uzalud. Pridružite se Dereku i Jasmine dok iznova otkrivaju strast koja nikada
nije iščeznula i laži koje su ih razdvojile.

Melody Anne
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.