Back

Takve sam sreće

17,12 (128,99 kn)

10,00 (75,35 kn)

Što ako dobitak podrazumijeva gubitak svega ostalog?

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Just My Luck
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Hana Klak Ustolin
Broj stranica: 444
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-49-8
Opis

Što ako dobitak podrazumijeva gubitak svega ostalog?

Trebao je biti dobitak na lutriji o kojem su oduvijek sanjali… Punih petnaest godina, Lexi i Jake s prijateljima zaokružuju šest istih brojeva. Uz pića, večere i ljetne roštilje, tri su para godinama razgovarala o važnim stvarima – djeci, brakovima, karijeri – i smijali se kad nisu uspjeli ništa osvojiti.

Ali jedne subotnje večeri dogodi se nezamislivo. Nastane razdor u grupi. Netko je uhvaćen u laži. A uskoro nakon toga izlazi šest brojeva koji zauvijek sve mijenjaju. Lexi i Jake imaju listić vrijedan 18 milijuna funti. Njihovi su prijatelji odlučni potražiti svoj dio.

Adele Parks
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Adele Parks studirala je engleski jezik i književnost na Sveučilištu Leicester. Svoj prvi roman, Playing away, objavila je 2000. godine, iste godine Evening Standard prepoznao Adele kao jedno od londonskih „Twenty Faces to Watch“. I doista, Playing away bio je debitantski roman 2000. godine. Adele je u devet godina objavila devet romana, uključujući Game Over, Tell Me Something i Love Lies, a svi su bili bestseleri. Prodala je više od milijun primjeraka svojih djela. Dva njezina romana (Husbands i Still Thinking of You) trenutačno se razvijaju kao filmski scenariji. Od 2006. službena je glasnogovornica Svjetskog dana knjige. Živjela u Italiji, Bocvani i Londonu, sve do prije dvije godine, kada se preselila u Guildford, gdje sada živi sa suprugom i sinom.