Te strasti žestoke

19,78 (149,03 kn)

Uzbudljiv debitantski roman čiju je radnju inspirirao Romeo i Julija proglašen je najboljim naslovom za mlade prema odabiru BuzzFeeda.

Na zalihi

SKU: EGM185 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: -
Jezik izvornika: -
Prevoditelj: -
Broj stranica: 464
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-132-370-3
Opis

Uzbudljiv debitantski roman čiju je radnju inspirirao Romeo i Julija proglašen je najboljim naslovom za mlade prema odabiru BuzzFeeda.
Godina je 1926. i Šangaj diše uz melodiju razvrata. Krvna osveta između dviju bandi zacrvenila je ulice, ostavljajući grad bespomoćnim u zahvatu kaosa. U središtu nasilja je osamnaestogodišnja Juliette Cai, djevojka koja se vratila iz daleke Amerike kako bi preuzela svoju ulogu ponosne nasljednice Grimizne družine – mreže kriminalaca daleko izvan domašaja zakona. Njihovi jedini suparnici su Bijeli cvjetovi, koji
se generacijama bore protiv Grimiznih. Iza svakog njihovog poteza stoji njihov budući vođa, Roma Montagov, Julietteina prva ljubav… i prva izdaja. Ali kada gangsteri s obje strane pokažu znakove ludila, koje ih tjera da si u očaju razderu grlo, ljudi počinju šaputati. O zarazi, o ludilu. Čudovištu u sjeni. Dok se broj smrtnih slučajeva gomila, Juliette i Roma moraju ostaviti oružje po strani i početi surađivati, jer ako ne mogu zaustaviti ovaj kaos, tada neće biti ni grada nad kojim bi mogli vladati.

Chloe Gong