Tišina

13,14 (99,00 kn)

Na temeljima svijeta koji je izgradio u Posljednjem djetetu, John Hart pružio nam je zapanjujuću viziju tajnog svijeta kakvog se malokad viđa.

Na zalihi

SKU: K00084 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: The Hush
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Briški Đurđevac
Broj stranica: 388
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-503-5
Opis

Na temeljima svijeta koji je izgradio u Posljednjem djetetu, John Hart pružio nam je zapanjujuću viziju tajnog svijeta kakvog se malokad viđa. Deset je godina prošlo od događaja koji su promijenili život Johnnyja Merrimona i potresli njegov gradić. Johnny se otada borio da bi sačuvao svoju privatnost, no o njegovim su pothvatima napisane knjige i zanimanje javnosti nije jenjalo. Johnny živi sam na nekoć svetome tlu, a jedina veza s
normalnim životom njegov je stari prijatelj Jack. Više nisu djeca, no veze su ostale. Ono što su dijelili. Ono što su izgubili. No Jack vidi opasnost u divljini koju Johnny naziva svojim domom; osjeća
tamu i glad, neumoljivu namjeru. Johnny odbija razgovarati o tome, no Jack zna da njegov prijatelj ima neke neobične moći. Netko bi možda takve vještine prozvao darom, no Jack je osjetio da se nešto kreće u močvari: hladnoća i neopisiv strah.

John Hart
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
John Hart autor je bestselera New York Timesa Kralj obmane, Posljednje dijete i Down River. Jedini je spisatelj koji je uspio osvojiti dvije uzastopne nagrade Edgar za najbolji roman. Također je osvojio nagradu Barry te England’s Steel Dagger Award za najbolji triler godine. Njegove knjige prevedene su na dvadeset i devet jezika, a dostupne su u više od pedeset zemalja. Nekadašnji odvjetnik radio je također kao bankar, burzovni mešetar te pomoćnik zrakoplovnog mehaničara. Suprug je i otac dvoje djece, a vrijeme provodi u Sjevernoj Karolini i Virginiji.