Tjelesna nevinost

13,14 (99,00 kn)

Innocence vreba serijski ubojica koji se krije među građanima, a čiji su brutalni potezi nožem rasparali spokojni veo toga uspavanog južnjačkog gradića i za sobom ostavili niz unakaženih ženskih trupala.

Na zalihi

SKU: K00085 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Carnal Innocence
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Pataki i Tea Tosenberger
Broj stranica: 436
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-417-5
Opis

Iznurena i oporavljajući se od loše veze, proslavljena violinistica Caroline Waverly stiže u bakin i djedov nekadašnji dom u Innocenceu, u saveznoj državi Mississippi, jer joj je silno potreban odmor. Umjesto da predahne, Caroline će ponovno naići na izazove – najprije na Tuckera Longstreeta, šarmantnog lokalca sklonog površnim ljubavnim odnosima, a potom i na smrtonosniji, uznemirujući razvoj događaja. Innocence vreba serijski ubojica koji se krije među građanima, a čiji su brutalni potezi nožem rasparali spokojni veo toga uspavanog južnjačkog gradića i za sobom ostavili niz unakaženih ženskih trupala. Kada stigne federalni agent radi provođenja istrage, najskrivenije mjesne tajne izbit će na površinu, a Tucker će postati glavni sumnjivac. Nakon što Caroline pronađe iza svoje kuće najnoviju žrtvu kako pluta u mutnoj vodi, i sama će se neizbježno naći na putu pomahnitalog ubojice koji joj se možda nalazi i bliže nego što je mislila.

Nora Roberts
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Nora Roberts (rođena Eleanor Marie Robertson) američka je autorica više od dvjesto romana. Prva je spisateljica uvrštena u Romance Writers of America Hall of Fame. Do 2011. godine, njezini su romani proveli sveukupno 861 tjedan na listi bestselera New York Timesa, od toga 176 tjedana na prvom mjestu.