Udajem se za strastvenog milijardera

13,14 (99,00 kn)

Avantura za jednu noć pretvorila se u ljubav za cijeli život.

Na zalihi

SKU: 000254 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Marrying My Billionaire Hookup
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vicko Ivanković
Broj stranica: 404
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-51-1
Opis

„Bilo je to bezgrešno začeće.“

To nije rečenica koju bi trebalo reći pred mojom prezaštitnički nastrojenom braćom, iako će se trudnički trbuščić vidjeti za nekoliko mjeseci. Kad se u moj život vrati najzgodniji frajer s kojim sam provela noć, govoreći da nosim njegovo dijete, zanijemim. Kako je doznao? Pokazalo se da je dobio pismo od moga „odvjetnika“ koji mu je rekao da učini „odgovornu stvar“ i odrekne se svih roditeljskih prava na bebu. Uvrijeđen je, rekavši da neće biti poput oca i napustiti svoje dužnosti. Učinit će ispravnu stvar i oženiti se mnome.

Ali… ne pristajem ni na što manje od braka iz ljubavi. Ni zbog osjećaja odgovornosti ni zbog novca, a definitivno ne zbog nekog smiješnog pisma koje nikada nisam poslala. Koga od svoje braće trebam zadaviti za to pismo i „odvjetnika“ kojega sam navodno unajmila?

Nadia Lee
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Nadia Lee spisateljica čije su knjige New York Times i USA Today proglasili uspješnicama, piše seksi, emocionalno nabijene, suvremene ljubavne romane. Rođena s ljubavlju prema izvrsnoj hrani, putovanju i pustolovinama, živjela je u četirima različitim zemljama, ljubila otrovne raže, preživjela ugriz morskoga psa, jahala slona i milovala tigrove. Trenutačno sa suprugom i sinom dijeli stan s pogledom na jednu rječicu i trešnjeva stabla u Japanu. Kada ne piše, možete je pronaći kako čita knjige omiljenih pisaca ili planira novo putovanje.