Ulov

15,79

7,90

Od autora svjetskih uspješnica Laži i Odmor…

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: The Catch
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vicko Ivanković
Broj stranica: 376
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-46-7
Opis

Ed je oduševljen što će upoznati zaručnika svoje kćeri jedinice. Ryan se doima kao savršen budući zet. Postoji samo jedan problem: nešto nije u redu s njim. Nešto je mračno skriveno u sjeni njegovih očiju. A čini se da to samo Ed primjećuje.

Prestravljen mogućnošću da mu je kći u vezi sa psihopatom, istodobno se boreći s demonima iz prošlosti koji ga svakodnevno optužuju da je kriv za smrt trogodišnjega sina, Ed pokušava otkriti Ryanovu mračnu stranu. Ali nitko mu ne vjeruje. Što dublje kopa po tajnovitoj prošlosti budućega zeta, to se više otuđuje od kćeri i ostatka obitelji koja je uvjerena da je Ryan savršen muškarac.

Je li Ed tek pretjerano zaštitnički nastrojen otac ili Ryan doista skriva mračnu tajnu?

T.M. Logan
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
T. M. Logan T. M. Logan rođen je u Berkshireu 1975. godine i od djetinjstva je zaljubljenik u knjige. Studirao je povijest na Sveučilištu u Londonu (Westfield College), nakon čega upisuje postdiplomski studij na Sveučilištu u Cardiffu. Novinarstvo se činilo logičnim izborom, pa piše za engleski dnevni list Daily Mail, a od 2017. posvećen je samo književnom radu. Knjige su mu prevedene u 20 zemalja diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku objavljeni su mu romani Laži, 29 sekundi i Odmor. Živi u Nottinghamshireu sa suprugom i dvoje djece.